В Україні буде поступово холоднішати. У вівторок, 29 жовтня, в країні прогнозуються опади, а температура повітря знизиться до +7...+13 градусів. Про це повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook синоптик Наталка Діденко.

"Атмосферний фронт нарешті прийшов в Україну... Фронт, як і належить поважному атмосферного освіту, несе з собою дощі. Правда, в основному невеликі. Завтра, 29 жовтня, волога погода буде переважати повсюдно, якщо не з туманами, то з дощовими залишками фронту. Оскільки фронт - холодний, то за ним поширюється, відповідно, холодне повітря. Теплу погоду поступово буде витісняти з нашої території антициклон Oldenburgia, який поки що перебуває тільки під Ісландією", - написала синоптик.

Також вона розповіла, що 29 жовтня на протязі усього дня в Україні прогнозується +7...+13 градусів тепла, на південному сході країни +12...+15 градусів, а в Криму очікується до +17 градусів тепла. Незначні дощі пройдуть на заході, півночі, місцями в центрі і в Донецькій області. На решті ж території України істотних опадів не прогнозується. Вітер буде північно-західний, 5-10 м/с. Вночі та вранці ймовірні тумани.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Києві вівторок значних опадів не принесе, максимум туман або незначний дощ. Температура повітря протягом дня буде становити +10 градусів тепла.

Прогноз погоди в Україні у вівторок, 29 жовтня

Ужгород – +2…+13

Львів – +1…+10

Івано-Франківськ – +3…+10

Тернопіль – +1…+9

Чернівці – +7…+8

Хмельницький – +3…+8

Луцьк – +3…+10

Рівно – +2…+9

Житомир – +2…+11

Вінниця – +2…+9

Одеса – +8…+10

Миколаїв – +7…+9

Херсон – +6…+9

Сімферополь – +8…+17

Кропивницький – +4…+8

Черкаси – +4…+7

Чернігів – +3…+9

Суми – +1…+7

Полтава – +5…+8

Дніпро – +5…+10

Запоріжжі – +6…+11

Донецьк – +7…+11

Луганськ – +7…+10

Харків – +6…+10

Київ – +2…+10

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали алгоритм дій кожного представника знаків Зодіаку у разі, коли вони закохуються, але не хочуть зізнаватися у своїх почуттях.

Також портал Знай.ua писав, які фрази не можна вимовляти в присутності знаків Зодіаку.