Суд відсудив у Порошенка кругленьку суму на короисть Приходько

П'ятого президента України Петра Порошенко зобов'язали заплатити відомій співачці Анастасії Приходько 270 тисяч. Таку сцмц стягнули з ексгаранта за те, що він використав її у своєму агітаційному ролику.

Під час виборів, ще тоді президент України, Порошенко використав образ співачки у своєму агітаційного відео, яке транслювалося телеканалом "Україна". Однак, співачка не давала своєї згоди на використання її імені і зображення в ролику. А це означає, що дії Порошенка є порушенням авторських прав співачки.

Зеленський особисто звернувся до працівників НАБУ

Зеленський особисто звернувся до працівників Національного антикорупційного бюро України і висловив свої сподівання, що всі топ-корупціонери отримаютьт заслужені вироки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Гучна поїздка Зеленського у Золоте: з'явилося повне відео

президент Володимир Зеленський відзвітував, що їздив на передову та зустрічався з лікарями та вчителями, які продовжують працювати у таких складних умовах. Він додав, що переконався у тому, що всі чекають миру.

У Дніпрі скандальний завод злетів у повітря

В понеділок, 28 жовтня, в Дніпрі стався масштабний вибух на олійноекстракційному заводі під назвою "Потоки". Тиждень тому жителі мітингували під заводом через те, що він отруює повітря.

Вибух переріс у велику пожежу. Мешканці Лівого берега повідомили, що чули гучний звук, від якого вікна деренчали й хиталися будівлі.

Незабаром працівники заводу "Потоки" закрили ворота від кореспондентів, які встигли зняти на відео перші кадри вибуху.

Причина надзвичайної події поки невідома.

Україну "накрило" фальшивими грішми

Національний банк України все частіше став виявляти підроблені гривневі банкноти номіналом у 500 гривень. Відтак, за кілька тижнів з грошового обігу було виведено кілька сотень фальшивок. Зауважимо, що не справжні купюри почали виявляти лише в банку під час сортування.