Відома блогерка і учасниця російсько-української війни Маруся Звіробій розповіла про атаку на неї в мережі після її випадів на адресу президента Володимира Зеленського у спільному відео з нардепкою Софією Фединою.

Після того, як Маруся Звіробій гостро відреагувала на скандальне спілкування глави держави із добровольцями в Золотому, всі її акаунти в соціальних мережах виявились заблокованими. Блогерка звернулась до українців у відео, яке розмістив у себе на сторінці волонтер і блогер Мирослав Гай.

"Я б не постив це відео, якби не бачив, що Верховний головнокомандувач особисто бере участь в інформаційній операції Кремля, фоткаючись з проросійськими активістами, для імітації популярності відведення української армії", - зазхначив Гай.

У своєму відеозверненні Маруся Звіробій розповіла про атаку на нею "шобло-йо*лі" - таким словоспаолученням вона назвала блогерів Анатолія Шарія, Олександра Дубинського та Ігоря Мосійчука.

"Нас з Фединою починають валити зеленоботи, Шарій, Дубинський, Мосійчук, тобто всі люди, яких можна назвати шобло-йо*лею. І Російська Федерація", - розповіла Звіробій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зазвичай я ніколи не пощу чужі звернення. Але, як на мене, є певна несправедливість - МарусяЗвіробій забанили обидва акаунти. На Федину теж іде атака. І знову ж таки, я б не постив це відео, якби не бачив, що Верховний головнокомандувач особисто бере участь в інформаційній операції Кремля, фоткаючись з проросійськими активістами, для імітації популярності відведення української армії. У відео багато матюків, а я не є прихильником ненормативної лексики у публічних зверненнях, але не можу пройти повз. Дама попросила про допомогу - і я зголосився поділитися її відеоблогом.

Geplaatst door Myroslav Hai op Maandag 28 oktober 2019