Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на середу, 30 жовтня 2019 року. Стало відомо, що гривню трохи послабили – 25,11 за долар, порівняно з попередніми банківськими днями.

Курс долара Нацбанку на 30 жовтня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2511,3805 гривень;

- 100 євро – 2786,3767 гривень;

Як видно з цими показниками, євро виріс у ціні на 7 копійок, при цьому вартість долара США з вівторка збільшилася на 5 копійок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Курс долара і євро 30 жовтня

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.