Ватажок бойовиків ДНР Максим Шишов під прізвиськом "Морок" знайшов вірну смерть у Москві. Про це повідомили терористи в соціальних мережах, пише Хвиля.

"Помер у реанімації. Глибоке ураження і відмова органів внутрішніх", коментують прихильники "руського світу".

При цьому "Морок" вже рік як покинув Донбас і був "на громадянці". Внутрішні органи Шишова могли відмовити з різних причин, як від хвороби, отруєння, так і від фізичних травм.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відомо, що бойовик Шишов вступив до лав найманців Путіна з самого початку російсько-української війни. У битві за Дебальцеве отримав поранення в ногу.

Його ім'я вказано в базі "Миротворець". Там його визначили, як бойовика незаконних збройних формувань, і додали в список зрадників Батьківщини, де поки ще не знають про його кончину.

Максим Шишов народився в Донецьку і був офіцером СБУ. Є одним із організаторів бандформувань. Вважався командиром мінометного підрозділу так званої "ДНР". Проводив катування українських полонених. Сам назвав себе членом військової контррозвідки "ДНР".