У понеділок, 28 жовтня, у напрямку Золотого-4 бойовики на Донбасі стріляли по житлових будинках. Про це повідомляє прес-служба центру Операції об'єднаних сил на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Зокрема, 28.10.2019, у період з 20.45 до 21.25 та з 21.53 до 22.40 з боку ЗФ РФ у напрямку н.п. Золоте-4 здійснено обстріли із застосуванням стрілецької зброї. 29.10.2019 року, мобільною групою української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, за фактом обстрілу житлових будинків у н.п. Золоте-4 Попаснянського району Луганської області проведено фотофіксацію", - йдеться у повідомленні.

На місце обстрілів прибула мобільна група української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. Вони зафіксували обстріли. На щастя, ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Однак, приватний будинок по вулиці Горіховій 25 зазнав ушкоджень від стрілецької зброї калібру 7,62 мм. Приватний будинок по вулиці Довженка 28 також зазнав ушкоджень від стрілецької зброї калібру 7,62 мм. Мобільна група, яка прибула на місце обстрілів, також опитала місцевих жителів щодо ситуації.

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Мир в Україні – запорука безпеки у Європі": Зеленський назвав єдиний шлях закінчення війни на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що у Мінську вирішили, коли почнеться розведення військ у Петрівському: ось головна умова.