Українці почали скаржитися на те, чим годують дітей у школах. Так, часто у шкільних їдальнях є сосиски. Однак журналісти ТСН показали, з чого насправді вони виготовлені.

Про це розповів Олександр Крикунов у соціальній мережі Facebook.

"І знову про сосиски. Точніше про те, з чого вони зроблені. Раніше ми писали в групі, як це диво від Понтема вибухає при термообробці в нашій шкільній їдальні. Сьогодні, мій мозок обурило те, з чого це диво зроблено", - йдеться у дописі.

У сюжеті ТСН йдеться про те, що у складі сосисок - м'ясо механічної обвалки, яке у Європі викидають на смітник або переробляють на корм для тварин. Тобто, у складі сосисок перемелені кістки, хвости, голови та шкурки тварин, а не м'ясо.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після побаченого Олександр Крикунов звернувся до українських чиновників, аби вони ініціювали заборону таких речовин у раціоні дітей.

Нагадаємо, українці масово страждають від спалаху небезпечного вірусу, лікарні переповнено: прості поради, як пережити осінь.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Угорщині автобус з українцями перекинувся і вилетів у кювет: фото з місця аварії.

Також "Знай.uа" писав, улюблений курорт українців стане недосяжним: скільки доведеться викласти за відпочинок вже у 2020 році.