Гуртожитки в Україні часто у занедбаному стані. Так, у мережі з'явилися фото гуртожитку у Херсоні. Відповідні фото опублікувала користувачка соціальної мережі Facebook, передає Типовий Херсон.

"Сьогодні я побувала у гуртожитку, який вже 25 років в аварійному стані. Знаходиться на перехресті Козацький.
Живуть переважно пенсіонери, багатодітні сім'ї і молоді сім'ї з дітьми (на оренді), навіть чоловік з обмеженими можливостями.
Умови для життя просто не людські.
І люди живуть... живуть і не скаржаться.
Роками живуть, оскільки виходу немає у них.
Діти виростають і не знають іншого життя((
Я пишу це не для того що б просити допомоги наших влади, або викликати співчуття, я просто хочу попросити - Дорогі читачі, бережіть і цінуйте те що маєте, не скаржтеся на життя, радійте кожному дню. Ми не знаємо, що може статися з нами завтра.
Всім миру і добра", - заявила жінка.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, хмари вуглекислого газу: як самому перевірити рівень забруднення повітря в будь-якому куточку міста.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці отримають "подвійний безвіз": куди зможемо літати за спрощеною процедурою.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.