У вівторок, 29 жовтня, в Україні оголосили про розведення сил на Донбасі. У Золотому-4 в Луганській області зараз перебувають добровольці й вони зняли відео, що відбувається в районі населеного пункту.

Відео з'явилося у соціальній мережі Facebook у спільноті "Останній блокпост".

У мережі опублікували ексклюзивне відео, яке ветерани зняли по дорозі з населеного пункту Катеринівка до Золотого-4. У селищі можна побачити багато представників ОБСЄ, які, як зауважили добровольці, "не помітили обстрілів Золотого в останні кілька днів".

ЕКСКЛЮЗИВ: Відео по дорозі з населеного пункту Катеринівка до Золотого-4.

⚡ ЕКСКЛЮЗИВ: Відео по дорозі з населеного пункту Катеринівка до Золотого-4. Ми продовжуємо залишатися в Золотому. Станом на зараз розведення тут не розпочалося. Проте побачили багато представників того самого ОБСЕ, яке не помітило обстрілів Золотого в останні кілька днів. Мешканців Катеринівки вже сьогодні лишають без захисту зі сторони України. Ми на місці і все фіксуємо для вас Коментувати на YT 💬 https://youtu.be/o9kVS05ey5c #Золоте #ні_капітуляції 💠 Більше в Телеграмі: https://t.me/lastbp Останній блокпост. #Ні_Капітуляції 👊🏻

Geplaatst door Останній блокпост. #Ні_Капітуляції op Woensdag 30 oktober 2019

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначається, що Катеринівка згідно з планом відводу військ залишається в "сірій зоні". Військові розповіли добровольцям, що їх змушують піти з Катеринівки на відстань 1 - 1,5 км.

Варто додати, що у районі проведення операції Об’єднаних сил, наказом Командувача об’єднаних сил ввели "жовтий" режим небезпеки.

Таким чином, на Донбасі перебування та переміщення осіб здійснюється за наявності документів, що посвідчують особу, при цьому здійснюється огляд особистих речей, що при них знаходяться та транспортних засобів.

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".