Досить оригінальний і незвичайний свято для нашого регіону - це Хелловін, його прийнято відзначати в кінці жовтня. Навколо історії про це свято панує містика і багато різних чудес. На сьогоднішній день свято прийнято відзначати з різними видовищними уявленнями, всі веселяться і лякаючи жартують над своїми друзями і родичами.

Звичайно ж в таке свято хочеться мати відповідний страхітливий вигляд, як і належить, всі любителі такого дії підбирають для себе костюми, або шиють їх самостійно, так само творчий підхід помічений у виборі зачісок і макіяжу в честь цього свята. Але також, як і про зовнішній вигляд люди турбуються про те, яким чином вони будуть вітати своїх рідних і близьких з цим оригінальним святом.

У цій статті вас чекає багато поздоровлень жартівливий і страшних, така добірка напевно вам стане в нагоді, і допоможе вибрати найбільш підходяще привітання всім, кого ви бажаєте привітати з Хелловіном.

Про свято

У нашому регіоні таке свято як - Хелловін не був поширений до певного часу, якийсь час назад тому, його відзначали тільки жителі США і Канади. Всім відомий символ свята - це гарбуз, прийнято оригінально вирізати йому очі і посмішку, а після виставляти в своєму будинку - так вважалося раніше можна було відвести від свого будинку злу силу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ось і зараз дітвора дружно вбирається в костюми, одягає моторошні маски і намагається незабутньо привітати своїх рідних і друзів, ходячи при цьому в гості і збираючи солодощі як задобрювання злої сили. На сьогоднішній день чорний кіт, як супутник відьом і гарбуз є головними атрибутами цьго свята. Тому немає вдома, мешканці якого відзначають День всіх святих, що не прикрасили б вікна моторошними малюнками для створення атмосфери в той день.

Уже не складає труднощів підібрати для себе образ, а до нього костюм із загального асортименту рясних ідей і пропозицій. Так, якщо навіть людина не визначилася, в чий образ вона хоче перевоплотитися в це свято, їй можуть допомогти друзі, або досить самому знайти для себе в інтернеті що небудь підходяще на свій смак.

Про свято

Поздоровлення на Хелловін в прозі

Ця стаття наповнена найбільш вдалою підбіркою поздоровлень, проза цікавіше сприймається у вигляді привітання, так кожен бажаючий підібравши для себе найбільш підходящі рядки, зможе прикольно, з краплею чорного гумору незабутньо привітати друзів, колег, рідних з цим містичним святом. Вбравшись всією сім'єю в оригінальні костюми можна налякати сусідів, а кумедні рядки привітання, тільки допоможуть зберегти ваш святковий образ.

***

Вот и настало время, когда просыпаются все мистические существа. Нам настала пора встретить всех, тех кто оказался на той стороне. Стой достойно, бойся и пугай в этот шумный праздник. Пусть сегодня тыквенные головы лишь улыбаются, а летучие мыши заполнят твой прекрасный дом. И в эту ночь пусть все ранее таинственное и мистическое ворвется в твою скромную жизнь!

***

Моя милая подруга, с праздникам Хэллоуин, хочу тебя поздравить я. Давай достанем же наряды и в эту ночь, станем теми, кого малыши гонять не прочь. Ты моя фурия, которой я желаю добра и исполнения желаний. А я сделаю все, что от меня зависит, чтобы метла на которой ты будешь сидеть была самая стильная, а платье исключительно из последнего модного показа. Вот и нечисть показалась на пороге, пришло время осыпать ее сладостью.

***

Мистика и чудеса кругом. Детвора с корзинами собирает сладости. Каждый старается создать атмосферу счастья, там где будут исполнятся все желания, и отлично повеселится в этот вечер. Вот когда настает Хэллоуин все начинают верить в самых безумных мистических существ. Открой дверь, ведь они уже стучатся. Поздравляю и желаю безумства и странностей!

***

Приготовь тыкву, иначе Джек придет к тебе и накажет, вот тогда тебе несдобровать за халатное отношение к празднику. Повесь в комнате летучую мышь, а на порог пусти детей в веселых костюмах, пускай они поют страшные песни. Подготовь для себя самый незабываемый на ряд и готовься встречать всех почетных духов, которые придут к тебе в дом. Счастья во всем и исполнения желаний!

Пускай сегодня улицы наполняться смехом людей, которые уже принарядились в яркие костюмы. И ты в этот день не скрывай свою сущность, подготовь для себя самый эффектный наряд и скорее на улицу с криками: «С Хэллоуином!». Пугай, пугайся и будь жизнерадостным, только так все твои мечты сегодня начнут исполнятся. А все святые и мертвые смогут внести чудо и веру в себя.

***

Малыши - шалуны жаждут сладостей и веселья. Подготовьте конфеты и раздайте всем малышам в костюмах, которые зайдут к вам на порог. В Хэллоуин все тайные желания должны исполнится, вам остается только набраться терпения и ждать. В этот безумный день никто не должен сидеть дома и скучать, собирайте друзей и отправляйтесь на улицу всех пугать. Проведите этот день весело в хорошей компании и праздничной атмосфере.

***

Милая сестрица, на дворе Хэллоуин, пора достать свою метлу и отправиться на поиски восставшего мертвеца. Пусть костюм твой будет самым страшным, а настроение праздничным. Хочется пожелать исполнения всех заветных мечтаний, и пусть в этот день мертвые не беспокоят тебя. Запасись охапками конфет и раздай детворе. Сколько раздашь сладостей, столько счастья будет тебе.

Прикольні побажання

В последнюю ночь октября, страх так сладок и так маняще мерцают огоньки в тыквах... Поздравляю с Хэллоуином! Хватай друзей и знакомых, и закружи всех в атмосфере этого дня. В эту ночь никто не страшен, подготовь страшилки для детворы и отправляйся на гулянье со всеми. Будь сегодня талантливым рассказчиком страшных историй и до глубин души и до мурашек почувствуй дух этого праздника!

Надеюсь, к Хэллоуину все приготовлено? Есть ли желание, и смелость выпустить наружу, на одну ночь, свою темную сущность? Наверняка, она уже заждалась и ей уже не терпится повеселится. Пускай в эту ночь в твоем доме не гаснет свет свечей, а сердце всю жизнь было горячим словно пламя!

***

Тыквенно-конфетный Хэллоуин игриво забирается лапой за шиворот и влечет в темноту... Будь покорен этой ночью затаившейся жажде творить сущие безобразия и стать еще более веселым человеком. Каждый должен веселится – в день Всех Святых можно все! Угощай всех щедро сладостями и делись шутками, встречай знакомых в костюмах неземных существ, и отправляйтесь вместе встречать рассвет.

Смішні листівки до свята

Організуйте в цей день масове гуляння зі своїми друзями і родичами, так цей день вам напевно запам'ятається і пройде у веселій і оригінальної атмосфері, з гучними піснями і віршами. Так само в день такого оригінального свята крім віршів і поздоровлень, не завадить вибрати відповідну, оригінальну і веселу картинку. Так ви зможете зарядити атмосферою свята всіх, хто вас в цей день оточує. Листівки в таке свято можна підібрати для дітей і дорослих, так само якщо ваші колеги не є його противниками, можна знайти підходящу листівку і для них, а до неї вже вписати той текст, який на вашу думку якнайкраще підійде і передасть задуманий вами сенс в привітанні.