В кінці 2019 року деяким знакам Зодіаку пощастить по-особливому, причому відразу ж у всіх сферах - любові, кар'єру і фінансах.

Свій прогноз трьом найбільш успішним знакам дав відомий астролог Павло Глоба. Він розповів, хто стане улюбленцем долі в грудні.

Телець

Протягом усього 2019 року Тельці відчували серйозні труднощі, але вже в першій половині грудня вони зможуть відчути полегшення, адже їх любовні та фінансові проблеми вирішаться самі собою. За словами Глоби, представники цього знака переживуть трансформацію особистості і подивляться на світ іншими очима.

Стрілець

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ці хлопці не покладаючи рук працюватимуть до грудня. Вже на початку першого місяця зими вони отримають гідну винагороду за всі труднощі. Їх життя кардинально зміниться, причому на краще. В кінці 2019 року на успіх Стрільців вплинуть близькі люди.

Риби

Рибам в грудні Фортуна принесе дивовижні подарунки. Павло Глоба у своєму астрологічному прогнозі говорить про можливість кардинальних змін у фінансовій сфері та на амурном фронті.

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.uа писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.