Економіст, голова громадської організації "Національний інтерес України" Ігор Гарбарук розповів, що буде з доларом у 2020 році. Про це передає Інформатор.

За словами Гарбарука, спрогнозувати долю долара в 2020 році буде неможливо тільки якщо українцям покажуть другу версію бюджету-2020. Він вважає, що перша версія - це трішки підкоректований бюджет Гройсмана.

Економіст зазначив, що "чим більше в країні іноземної валюти, тим нижчи буде її курс". Тому для України дуже важлива глобальна економіка і трудові мігранти, які роблять перекази у валюті.

Щодо приватизації Гарбарук зазначив, що "всі дії нашого уряду спрямовані на те, щоб нашу економіку не розвивати, а розпродавати".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ми чуємо заяви, що будуть продавати землю сільськогосподарського призначення. Іншим законопроектом пропонується продавати землі несільськогосподарського призначення. Під це іноземними інвесторами будуть заводитися долари, обмінювати їх на гривню, що ще додатково тимчасово зміцнить гривню", - сказав він.

Нагадаємо, українців порадували значним підвищенням зарплати.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський запропонував зміни в бюджет на 2020 рік.

Також портал Знай.ua писав, у Зеленського вирішили віддати зарплати чиновників простим українцям.