Наталка Діденко повідомила, якою буде погода в четвер. В Україну зайде антициклон Ольденбургія і арктичне повітря. Саме вони створять таку цікаву погоду в нашій країні. У четвер буде суха, сонячна, але холодна погода. Вдень температура підніметься тільки від +2 до +8 градусів, а вночі від -2 про -7 градусів морозу.

У Києві теж вночі очікуються заморозки від -2 до -5 градусів. Вдень буде від +3 до +6 градусів. При цьому навряд чи будуть опади. Далі холодна погода ще залишиться з нами. Потепління очікується тільки з неділі.

А поки що не перемерзайте, підступний перехідний період так і чекає, щоб наслати віруси та застуди, захищайтеся шапками, теплими котами, термобілизною та відповідними черевиками й чобітьми. Усім - здорового рум"янцю та чистого дихання без усіляких там кхе-кхе та апчхи)

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +7…+9, вночі 0…+2

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Львів – вдень +5…+7, вночі -1…-3

Івано-Франківськ – вдень +4…+6, вночі -2…-4

Тернопіль – вдень +4…+6, вночі -2…-4

Чернівці – вдень +5…+7, вночі 0…-2

Хмельницький – вдень +4…+6, вночі -2…-4

Луцьк – вдень +4…+6, вночі -1…-3

Рівне – вдень +4…+6, вночі -2…-4

Житомир – вдень +4…+6, вночі -2…-4

Вінниця – вдень +3…+5, вночі -2…-4

Одеса – вдень +7…+9, вночі +2…+4

Миколаїв – вдень +6…+8, вночі 0…+2

Херсон – вдень +6…+8, вночі 0…+2

Сімферополь – вдень +7…+9, вночі +2…+4

Кропивницький – вдень +3…+5, вночі -2…-4

Чернігів – вдень +3…+5, вночі -2…-4

Черкаси – вдень +3…+5, вночі -2…-4

Суми – вдень +2…+4, вночі -2…-4

Полтава – вдень +2…+4, вночі -3…-5

Дніпро – вдень +3…+5, вночі -2…-4

Запоріжжя – вдень +4…+6, вночі -1…-3

Донецьк – вдень +3…+5, вночі -2…-4

Луганськ – вдень +3…+5, вночі -3…-5

Харків – вдень +2…+4, вночі -3…-5

Київ – вдень +3…+5, вночі -2…-4

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.