Facebook підтримав сепаратиста Аксьонова: визнали Крим російським?

Facebook верифікувати сторінку Аксьонова як глави російського Криму, чим, по-суті, визнав російський статус окупованого півострова.

У середу, 30 жовтня, всі пропагандистські кремлівські видання розповсюдили "радісну" новину - адміністрація Facebook вперше визнала російський статус Криму.

Як з'ясувалося, Facebook верифікував сторінку сепаратиста Аксьонова як глави російського Криму і позначив його акаунт синьою "галочкою".

Данське енергетичне агентство видало компанії Nord Stream 2 AG дозвіл на будівництво частини газопроводу "Північний потік-2" на континентальному шельфі країни.

Ця інформація була оприлюднена у середу, 30 жовтня у пресрелізі. Повідомляється, що дозвіл видано на будівництво на континентальному шельфі на південний схід від Борнхольма в Балтійському морі.

Тимошенко вийшла до протестувальників проти мораторію на землю

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прийшла на мітинг під Верховною Радою України, де активісти протестують проти законопроекту №2178-10, що передбачає створення ринку землі в Україні.

Юлія Тимошенко висловилася про те, що продаж землі суперечить Конституції України та підриває національну безпеку країни. Вона стверджує, що збирається подати до Конституційного суду відповідну заяву.

Україна відмовилася від членства в НАТО

Український уряд не збирається повторно подавати заявку на отримання Плану дій щодо членства в НАТО (ПДЧ) на засіданні Північноатлантичної ради в Києві.

Віце-прем'єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба заявив, що це є технічним, а не політичним питанням.

Яременко остаточно загруз у брехні: "слуга народу" звернувся до дружини, дітей і Зеленського

Дипломат Богдан Яременко, якого журналісти в Раді зловили під час листування з повією, повністю заплутався у своїх виправданнях.

Спочатку він назвав своє листування липовим, тим самим спростувавши свою відкритість і публічність, а ще, в добавок, підставив журналістів недійсною інформацією, яку було опубліковано. Тепер же Яременко видалив цей пост у Facebook та написав новий.