Стало відомо, що американський стрімінговий сервіс Netflix планує знімати серіал про Івана Дем'янюка, якого звинувачували в масових вбивствах євреїв під час Другої світової війни. Даний проект буде називатися "Диявол по сусідству".

"Дідуся з Клівленда судять в Ізраїлі, звинувачуючи в тому, що він - сумнозвісний охоронець у нацистському таборі смерті, відомий як Іван Грозний", - йдеться в описі.

Слід зазначити, що Іван Дем'янюк народився в Великих Мохаринцах Київської губернії в 1920 році. Під час Другої світової війни воював за СРСР, поки в 1942 році потрапив у полон до німців, де і погодився бути так званим "добровільним працівником".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

З 1951 року проживав в США і працював на автомобільному заводі в Огайо. Також у нього було громадянство цієї країни до 2004 року. Дем'янюка засудили до страти в Ізраїлі, проте вирок не виконали за браком доказів. Під час засудження він провів 8 років під вартою. Це лише один з кількох судів над Іваном Дем'янюком. Помер Іван в 2012 році.

Нагадаємо, що творці серіалу "Гра престолів" пропустили свою заплановану поява на панелі San Diego Comic-Con, після того, як Інтернет почав розривати фінальний сезон в онлайні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Electronic Arts випустила офіційний трейлер Need for Speed Heat, приурочений до виходу гри. Ролик присвячений конфлікту стрітрейсерів і поліції.

Також портал Знай.ua писав, що молодіжний трилер "Перші ластівки" допоможе батькам краще зрозуміти своїх дітей.