Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський розповів, як українці допоможуть повернути Крим і Донбас

Інформаційна і гуманітарна політика є одними з головних пріоритетів української влади у питанні Донбасу і Криму. Таку заяву зробив український президент Володимир Зеленський під час інвестиційного форуму RE:THINK. Invest in Ukraine, який відбувся в Маріуполі, передає Telegram-канал "Команда Зеленського".

Хелловін
Хелловін

Хеллоуїн 2019: історія та традиції свята

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Прийшов час готувати страхітливий костюм. Адже незабаром – осінній Хеллоуїн 2019. Це свято останнім часом стає все популярнішим в Україні. Перш ніж святкувати, дізнайтеся його історію і традиції.

Евробляхеры

Євробляхери можуть отримати грошову компенсацію через суд: що для цього потрібно

Стало відомо, що власники "євроблях" можуть через суд отримати грошову компенсацію в тому випадку, якщо при розмитненні завищили оціночну вартість машини. Про це повідомив адвокат Іван Казачук.

НБУ
НБУ

Українці зможуть купувати валюту в необмеженій кількості: Нацбанк приготував сюрприз

З 5 листопада Національний банк України скасує обмеження обсягу купівлі валюти та банківських металів за день, яке діяло для громадян. Цю інформацію повідомляє прес-служба НБУ.

Facebook
Facebook

Facebook підтримав сепаратиста Аксьонова: визнали Крим російським?

Facebook верифікував сторінку Аксьонова в якості глави російського Криму, чим, по суті, визнав російський статус окупованого півострова. В той час, коли Facebook блокує акаунти за будь-яке "криве" слово щодо сепаратистів або російських окупантів, сторінки путінських найманців залишаються недоторканними соціальною мережею Цукерберга.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

У матері Заворотнюк виявили серйозну хворобу через онкологію доньки

Стало відомо, що російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка бореться з раком головного мозку IV стадії, до останнього приховувала свій діагноз від матері.