З Вінницької області приходять вельми тривожні новини. Так, у селищі Плиски в одному з психоневрологічних диспансерів пацієнтів тримали просто в жахливих, навіть нелюдських умовах. Про спокій і умиротворення мови не йде.

За інформацією місцевих ЗМІ, в даному закладі неодноразово порушували права людини, хворих роздягали догола і зганяли в кімнату з кахельною підлогою, де вони проводили ніч. Людей позбавляли води і закривали на замок двері. Люди змушені були справляти нужду просто на підлогу в закритій кімнаті.

Проте, в установу без попередження нагрянула громадська організація User і була шокована від того, що вони побачили. В ході перевірки громадські діячі виявили, що на ніч психоневрологічних хворих роздягають і зганяють до окремого крила спального корпусу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Персонал медустанови все заперечує і каже, що хворі в повному порядку. Також було виявлено, що з банківських карт хворих знімали гроші. Люди не могли розпоряджатися своїми фінансами. При перевірці розкрилося, що в один з днів з рахунків 22 пацієнтів було знято по п'ять тисяч гривень. Всього з рахунків хворих зняли 110 тисяч гривень.

Нагадаємо, в Запоріжжі бидло-маршрутник познущався над вагітною жінкою з двома дітьми:"Плати, або...".

Як повідомляв Знай.uа на Вінниччині пацієнти психдиспансеру піддавалися жорстоким тортурам: "Грабували і морили голодом".

Знай.uа писав, скандальний цирк братів Гертнер їде в Дніпро, городяни люьують: "Не дозволимо знущатися".