«Особистий кабінет» у «Водафон» - відмінна можливість самому розібратися у низці хвилюючих питань. Але це залишилося у минулому. І сьогодні неможливо зареєструватися у «Особистому кабінеті». У цій статті ми розкажемо вам про те, як розібратися у всьому самостійно у разі чергового підвищення тарифу або зняття грошей із рахунку.

Vodafonе (Ukraine): чому відсутній сервіс «Особистий кабінет»?

Якщо раніше Vodafone надавав можливість реєструватися в «Особистому кабінеті», то з 7 червня 2019 роки ситуація дещо змінилася. Звичайно ж, життя не стоїть на місці. Усе вдосконалюється й прогресує. Однак оператору «Водафон», як і раніше, додзвонитися дуже складно.

У абонентів мережі виникає багато важливих запитань. І якщо раніше вони могли самостійно зареєструватися у «Особистому кабінеті» й відслідковувати весь процес, то тепер контролювати свій рахунок та ін. моменти, входячи до «Особистого кабінету», стає неможливо.

Як зареєструватися у особистому кабінеті «Водафон»

А до оператора з метою з'ясування даного питання, як і раніше, додзвонитися дуже складно... Перевіряти актуальну інформацію за своїм номером телефону до 7 червня 2019 року можна було за допомогою послуги «інтернет-помічник». Але тепер тільки безкоштовний My Vodafone пропонує можливість зареєструватися та контролювати свій і інші номери. Поговоримо про те докладніше.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Vodafone (Україна) немає входу в «Особистий кабінет»: що робити?

Якщо ви зайдете сьогодні на офіційний сайт «Водафон», то знайдете там розділи «Тарифи», «За кордон», «Послуги», «My Vodafone», «Перейти до Vodafone», «Joice». Нижче знаходяться рубрики «Поповнити рахунок», «Інтернет», «Гроші на замовлення», «Vodafone Bonus», «Інтернет-магазин», «Відправити SMS». А ось «Особистий кабінет», як і «Інтернет-помічник» на сайті відсутні.

Можете не обтяжувати себе й не витрачати час даремно, тут ви їх дійсно не знайдете. І на адресі старого оператора МТС особистий їх також уже немає. Vodafone зупинив надання даних послуг. І пропонує рухатися у ногу з часом.

Безкоштовна мобільна самостійність за допомогою додатка My Vodafone - це можливість вибирати й переходити за бажанням на інший тариф, відключення/підключення певної послуги, здійснення заміни бонусів на подарунки і т.д.

Виявляється, реєстрація у «Водафон» для перевірки рахунку цілком можлива. Але тільки за допомогою безкоштовного додатку. Однак сьогодні не у всіх є модні смартфони. І що робити тим користувачам, у яких звичайний кнопковий мобільний телефон?

Ймовірно, із огляду на створення мобільної програми My Vodafone було вирішено, що в «Особистому кабінеті» вже ніхто не реєструватиметься. Просунуті користувачі зроблять це у додатку. А бабусям і дідусям воно й зовсім ні до чого.

На щастя, мобільний додаток «Мій Водафон» дозволяє контролювати рахунки своїх літніх батьків, стареньких бабусь або дідусів. У літніх користувачів «Водафон» досить часто трапляється, що гроші з рахунку знімаються за невикористаний інтернет, який за абсолютної випадковості був ними просто включений.

Як зареєструватися у особистому кабінеті «Водафон» Україна?

Іноді необхідно вчасно поповнювати баланс рахунку родичів у віці, тому що вони самі не можуть цього зробити або потрібно контролювати їхній тариф, дізнаватися витрати. My Vodafone надає можливість управляти не тільки своїм номером, а й іншими номерами онлайн.

Із одного мобільного застосування можна одночасно самостійно керувати кількома номерами. Така система самообслуговування дозволяє абонентам мережі самостійно перевіряти свій номер, рахунок, інтернет-трафік і швидко отримувати відповіді на питання, які досить часто цікавлять абонентів мережі.

Можливо, хтось із вас і дзвонитиме оператору, витрачаючи свій час і нерви на з'ясування питань. А інший абонент захоче з'ясувати усе сам. Ось для таких користувачів і призначений безкоштовний мобільний додаток «Мій Водафон».

Мобільний додаток My Vodafone: як зареєструватися?

Перш за все, необхідно взяти телефон у руки, скачати, а потім встановити безкоштовний мобільний додаток і зайти у нього. Завантажити програму допоможуть онлайн-магазини. Це можна зробити за допомогою пошуковика Play Маркет або пошукача магазину додатків My Vodafone.

Після його установки, натисніть «відкрити». Як бачите, завантажувати та встановлювати додаток досить легко й просто. Розмір цього додатка на андроїді у розпакованому вигляді становить близько 100 Мб.

Як зареєструватися у особистому кабінеті «Водафон» Україна?

Коли додаток відкриється, ви побачите властивий «Водафону» червоний логотип. Після запуску програми вона видасть запит на введення вашого номера телефону. Введіть його, обравши вікно «Вхід».

Мобільний додаток My Vodafone дозволить вам увійти у нього, щоб керувати своїми номером, іншими номерами, дізнаватися про діючі тарифи, про трафік інтернету. Ви зможете самостійно здійснювати адміністрування кількома номерами.

Усе це налаштувати легко й просто. Після введення номера телефону буквально через 2-3 секунди вам на телефон прийде смс-повідомлення від «Водафон» із зазначенням 4-значного коду. Вам необхідно ввести його.

Домашня сторінка: що являє собою основний додаток?

Головний розділ безкоштовного мобільного додатку - домашня сторінка. Тут представлена основна інформація. Саме ця сторінка найбільше цікавить абонентів мережі. Представлені налаштування керування зрозумілі й прості для пересічного громадянина.

Натиснувши на свій номер на домашній сторінці, абонент зможе створити тут контроль над іншим номером мобільного оператора «Водафон», якщо це, звичайно ж, вам потрібно. Для цього досить додати потрібний номер або кілька номерів. Для чужого номера ця послуга буде неможливою, оскільки приходить код, який необхідно ввести.

Найчастіше власники смартфонів контролюють рахунки та витрати не тільки людей похилого віку, а й дітей. Додавайте потрібні номери аналогічно зі своїм - відправляючи смс-повідомлення.

Як зареєструватися у особистому кабінеті «Водафон» Україна?

Перемикання між номерами телефонів після їх реєстрації здійснюється за допомогою вибору потрібного номера на екрані телефону в лівій частині. Виконавши вхід, реєстрацію, зайдіть на баланс номера і дізнайтеся, скільки грошей залишилося на рахунку.

Із програми можна здійснювати поповнення рахунку онлайн. Для цього достатньо натиснути на плюс у правому секторі. І за допомогою введення номера карти поповнити свій баланс.

Додаток «Мій Водафон»: чи можна зв'язатися із оператором?

Налаштування програми дозволяє зв'язатися із оператором. Натисніть на «24/7». Із огляду на те, що користувачів досить часто цікавлять одні й ті ж самі питання, безкоштовний мобільний додаток пропонує відповіді на найбільш поширені з них.

Наприклад: Як із іншої країни здійснювати дзвінки у центр обслуговування абонентів? Як змінити тариф? Як замовити Vodafone-кредит? Як відключити мелодію, що звучить, коли йде гудок? Як здійснюється настройка інтернету на мобільному телефоні? Тут представлені багато інших запитань та відповіді на них.

За допомогою веб-чату ви, як абонент, обираєте будь-яке запитання, що вас цікавить, та читайте представлену відповідь на нього. Якщо ви не йшли потрібну інформацію, зверніться до свого оператора онлайн.

Як зареєструватися у особистому кабінеті «Водафон» Україна?

Досить буде декількох хвилин, щоб почати чат. Спочатку введіть у вікні своє ім'я. Потім вкажіть запитання. І оберіть «почати чат» або «дзвінок оператору». При виборі першої категорії буквально через кілька хвилин оператор почне відповідати на ваші запитання. При виборі кнопки «дзвінок оператору» вас автоматично переведуть у режим екранної клавіатури із зазначенням номера «111».

«Водафон»: як здійснюється деталізація дзвінків?

Можна зателефонувати оператору або звернутися у найближчий центр оператора. Однак час очікування дзвонів за допомогою гарячої лінії досить тривалий. А звернення до центру часом викликає незручності у особистому графіку.

Раніше «Водафон» пропонував у такому випадку звертатися до системи самообслуговування «Інтернет-помічник». Але у цьому питанні лінія була платною. І для з'ясування деталізації дзвінків необхідно було платити 10 грн.

Для отримання спецзвіту потрібно бути зареєстрованим користувачем у системі. Процедура замовлення деталізації дзвінків займала кілька хвилин. Потрібно було увійти до «Особистого кабінету». Обрати розділ «Статистика», потім - «Сформувати деталізацію». І натиснути на необхідний проміжок часу.

Після цього система пропонувала вибір способу отримання деталізації: на електронну адресу або у систему «Мій Водафон». Жителі Харкова, Києва та інших міст України вибирали деталізацію дзвінків таким чином. Досить було завершити замовлення, натиснувши на вікно «замовити». І дочекатися отримання звіту за допомогою електронної адреси або у «Мій Водафон».

А що ж сьогодні? Адже ми вже знаємо, що увійти до «Особистого кабінету» вже неможливо, оскільки «інтернет-помічник» не функціонує. Наше завдання - повідомити, що безкоштовний мобільний додаток «Мій Водафон» дозволяє переглядати деталізацію витрат, поповнювати рахунок на сімці без комісії, керувати послугами онлайн, обирати й змінювати тарифи.

«Мій Водафон»: які плюси й мінуси програми?

Мінусів у «Мій Водафон» набагато менше, ніж переваг:

  • Невідомий період часу зв'язку із оператором.
  • Невідомий результат кількості мегабайт, що залишилися.

Плюси My Vodafone:

  • Можливість оперативного управління кількістю безкоштовних хвилин на інших операторів.
  • Результативність управління діючими тарифами.
  • Успішність відстеження використаного інтернет-трафіку.
  • Активність координування кількості безкоштовних смс-повідомлень.
  • Можливість контролювати кілька номерів одночасно.
  • Ресурс «запитання-відповідь» дозволяє дізнаватися моменти, що цікавлять.
  • Дієвість зв'язку із оператором за допомогою чату або дзвінка.
  • Активність функціоналу перевірки можливих послуг із їхньою подальшою активацією.

Завантажувати та встановлювати софт «Мій Водафон», звичайно ж, не обов'язково. Без нього цілком можна обійтися. Але у разі використання ви почнете розбиратися у багатьох питаннях набагато краще самостійно.

Із переваг додатку варто відзначити зручне меню та функціональний дизайн. Завдяки наявності у андроїді додатка, ви зможете дізнаватися про акції та ставати їхнім учасником.

Контролюйте рахунок, залишок хвилин, SMS, керуйте послугами онлайн самостійно. Завантаживши «Мій Водафон», ви набагато спростите своє мобільне життя, дітей та родичів у віці.

Фото

Как зарегистрироваться в «Личном кабинете» «Водафон» Украина?

Як зареєструватися у особистому кабінеті «Водафон» Україна?

Как зарегистрироваться в «Личном кабинете» «Водафон» Украина?

Как зарегистрироваться в «Личном кабинете» «Водафон» Украина?

Як зареєструватися у особистому кабінеті «Водафон» Україна?

Відео