Один з найпопулярніших запитів серед користувачів мобільного зв'язку - це перевірка балансу. Абоненти lifecell можуть перевірити гроші, що залишилися на рахунку кількома способами, які підійдуть для всіх апаратів.

USSD запит

Просто і швидко можна дізнатися кількість грошей на рахунку з допомогою USSD команди. Колишній life:) залишив спосіб перевірки рахунку незмінним і ви можете вести звичні *111# і натиснути кнопку виклику. У вигляді текстового повідомлення на екрані з'явиться інформація про залишок коштів на балансі.

lifecell

Щоб дізнатися більше інформації про ваших діючих послуги, треба ввести *121# і натиснути кнопку виклику. Тепер на вашому екрані з'явиться ще й відомості про те, який обсяг інтернет-послуг вам доступний, скільки є безкоштовних хвилин і яка кількість безкоштовних повідомлень у вас на рахунку. Також оператор дасть інформацію про дії вашого номера та інформує про актуальні акціях.

Якщо раптом ви забули свій номер телефону та тарифний план, введіть *161# для отримання цієї інформації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

USSD запити працюють з будь-якого телефонного апарату, підключеного до мережі lifecell. Короткі номери можна записати в телефонну книжку і внести в швидкий набір, що прискорить роботу з телефоном.

Дзвінок оператору

Бувають випадки, коли простіше поговорити з оператором, ніж довго шукати правильний запит. За стандартним номером 5433 можна дізнатися всю інформацію про вашому номері, тарифах, оплату мобільного зв'язку та всіх послуг, підключених до вашого номера.

Будьте готові до того, що робот запропонує вибрати автоматично відповісти на ваші питання, але в кінці довгого меню вам підкажуть, що натиснути, щоб зв'язатися з оператором. Це може зайняти якийсь час, якщо лінія зайнята. Але відповіді оператора швидше допоможуть вирішити ваші питання, включаючи зміну тарифу або звіту про використання коштів.

lifecell

Оператор може не тільки сказати, скільки у вас грошей залишилося на рахунку, але і озвучити всю необхідну інформацію про ваш тариф, кількості використаного трафіку, умови поповнення рахунку, діючих акціях і додаткових сервісах.

Якщо ж вам треба подзвонити оператору зі стаціонарного або іншого мобільного оператора зв'язку, то наберіть 0 800 20 5433. Дзвінок буде безкоштовний і ви зможете дізнатися всю інформацію, продиктувавши ваш номер мобільного телефону. Ця функція зручна для тих, у кого сталася поломка і треба з'ясувати потрібну інформацію у оператора.

Онлайн чат

Якщо вам зручніше оперативно дізнатися інформацію з комп'ютера, скористайтеся онлайн чатом компанії lifecell. Оператор в електронному вигляді відповість на ваше питання. Такий вид спілкування зручний, якщо вам треба з'ясувати проблемні питання і зафіксувати листування. Наприклад, у випадку, якщо у вас “пропали” гроші з рахунку або оператор перевів вас на інший тариф без вашого відома, додав без дозволу сервіси, які вам не цікаві і тд.

Онлайн чат зручний для тієї категорії абонентів, які перебувають за кордоном і не можуть використовувати свій номер в роумінгу.

Сайт lifecell

Ще один спосіб дізнатися про залишок на рахунку - зайти на сайт оператора і відкрити особистий кабінет абонента. Переходячи з посилання, вам буде запропоновано зареєструватися та отримати суперпароль. Реєстрація супроводжується смс-повідомленням і підтвердженням вашого бажання отримати доступ до особистого кабінету.

Коли ви пройдете реєстрацію, то отримаєте повний доступ до інформації про вашому номері. На екрані буде видно ваш баланс, доступні бонуси, підключені сервіси та акції, в яких ви берете участь.

В особистому кабінеті можна поповнити рахунок і перевести гроші на рахунок іншого абонента. Серед корисної інформації можна знайти останні новини, актуальні пропозиції та інтернет-магазин. Також ви можете довідатися адреси фірмових магазинів lifecell.

Мобільний додаток

Остання новинка для користувачів lifecell - це зручний мобільний додаток, яке дублює функції особистого кабінету на сайті оператора у вашому смартфоні. Завантаживши додаток в AppStore або GooglePlay, ви повинні авторизуватися або зареєструватися у додатку. Якщо ви забули пароль, попросіть систему нагадати його.

У додатку вся важлива інформація доступна на головному екрані. Ваш баланс буде висвітлюватися великим шрифтом зверху, а діючі сервіси будуть написані нижче. Таблиця з відомостями про вашому номері постійно оновлюється і є зручним інструментом відстеження трафіку.

Через додаток lifecell можна поповнити баланс, перевести гроші, поміняти тариф, брати участь в акціях і зайти на офіційний магазин компанії. Зручне меню дозволяє дізнатися про всі тарифи і пропозиції. Якщо вам не вистачає інтернету або СМС повідомлень, у додатку можна вибрати і сплатити додатковий трафік. Також програму можна використовувати, як інформаційний центр, стосовно міжнародних дзвінків, особливих умов і способів оплат.

У програмі є детальна карта магазинів lifecell в яких можна змінити сім-карту, купити новий телефон, обрати аксесуари і дізнатися про тарифи на нові пакети lifecell.

Новини lifecell

Серед актуальних новин оператора lifecell - запуск нового інтернет з'єднання 4,5 G. Оператор гарантує швидкісний інтернет та відмінне покриття. Вже можна перевірити, чи зможе ваш телефон і картка підключитися до швидкісного інтернету.

lifecell

З 10 жовтня 2019 року компанія lifecell без доплат зробила збільшення обсягу інтернет-трафіку в пакеті Гаджет. Тепер абоненти можуть використовувати 500 Мб в день замість звичних 100 Мб. Вартість тарифу не змінилася - 100 грн в місяць.

У жовтні цього року lifecell відкрили магазин самообслуговування. У новій точці Діджитал магазину абоненти можуть придбати звичайний номер телефону з рандомными цифрами або вибрати номер з певною комбінацією цифр, замінити стару сім-карту на нову або поповнити рахунок. У даний момент відкрито 4 точки з Діджитал магазинами в Києві:

«Аладдін», Київ, вул. Михайла Гришка, 3А;

«Оазис», Київ, просп. Оболонський, 47;

«Глобус», Київ, Майдан Незалежності, 1;

Dream Town 1, Київ, просп. Оболонський, 1Б.

lifecell

Акції і пропозиції

До кінця року учасники акції “Безхмарна осінь” можуть отримати в подарунок одну з 12 портативних колонок. Щоб позмагатися за отримання колонки, треба бути користувачем програми lifebox і завантажити, як мінімум, одну одиницю контенту зі свого пристрою, це може бути фотографія, відео або аудіо файл. Призами стануть 12 колонок Air Music Flip Orange і 3 смартфона General Mobile 8. Щотижня, з 30.09.2019 за 22.12.2019 у абонентів lifecell є можливість стати власником одного з призів.

Приведи друга - реферальная програма популярна серед багатьох компаній. Тепер існуючі абоненти lifecell можуть отримати свою реферальне посилання для передачі її новому абоненту. В подарунок ви і ваш друг отримати 50 бонусів на бонусний рахунок. Акція діє до 31.12.2019 року. Бонуси діють протягом 60 днів після їх отримання.

За знайомство з абонентом, lifecell дарує додатковий інтернет-трафік. 1 Гб інтернету отримає кожен абонент, заповнив анкету на сайт і ще 1 Гб інтернету отримаєте за підтвердження електронної пошти. В анкеті треба буде відповісти на чотири питання, після чого моментально надходить винагороду на бонусний рахунок.