31 жовтня жителі Прилук Чернігівської області вийшли під стіни поліційного відділку із протестами. Люди вимагали справедливого розслідування загибелі 14-річного школяра Дениса Чаленка, тіло якого виявили біля залізничних шляхів у вівторок, 29 жовтня.

Правоохоронці заявили, що хлопець загинув під колесами поїзда. Однак батьки загиблого та протестувальники переконані, що хлопця сина жорстоко вбили. Містяни штурмували будівлю поліційного відділку та палили шини під стінами, щоб змусити поліцію розслідувати інцидент.

У Прилуках вимагають справедливого розслідування вбивства підлітка

Повідомляється, що і машиніст потягу, який встиг зупинитися, коли побачив на колії тіло хлопця, і медики в один голос твердять, що підліток загинув не від коліс потяга. Більше того, батьки школяра виявили численні сліди крові за кількасот метрів від місця, де було знайдено тіло їхнього сина, які свідчать про побиття. Протестувальники заявляють, що поліція вперто не хоче помічати ці всі докази.

В якийсь момент у натовпі навіть пропонують збирати підписи за відставку керівника поліції, оскільки протестувальники впевнені, що правоохоронці прикривають вбивць 14-літнього хлопця. Це пояснюють тим, що начебто один із причетних до вбивства син судді столичного суду.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Це було дійсно вбивство людини, а прилуцька поліція на це реагувати навіть не хоче. Люди так просто цього не залишать!", - обурюються протестувальники. Протестувальники

Повідомляється, що раніше у соцмережах з'явилася інформація про побиття Дениса чотирма підлітками, один з яких — син судді столичного суду. Люди обіцяють довести справу до кінця, поки не покарають вбивць і не дозволять "перевести стрілки" на безневинних людей, звинувативши у смерті підлітка машиніста потягу.

У Прилуках вимагають справедливого розслідування вбивства підлітка

Віктор Чаленко, батько загиблого хлопця розповів: "Він мені ввечері повідомив, що заступився за дівчину. Йому погрожував якийсь хлопець. Нібито, що "я тебе приб’ю". Я йому казав: "Синок, не лізь, воно тобі не треба". – "Добре, тат, я лізти не буду", - про це повідомляє чернігівська преса. Машиніст, який витягував хлопця з-під коліс стверджує, що підліток на той час вже був холодний, як камінь, отже смерть наступила задовго до цього.

Активісти навіть почали штурм будівлі та штовханину з правоохоронцями, але в той момент з відділку вийшли батьки загиблого хлопця з адвокатом та повідомили, що прийшли до домовленостей з поліцією про створення слідчих груп для розслідування інциденту.

У Прилуках вимагають справедливого розслідування вбивства підлітка

Опісля протестувальники розійшлися, але обіцяли повернутися наступного дня.

Нагадаємо, раніше у Києві жорстоко вбили співробітника адміністрації президента

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Росії неадекват увірвався в дитячий садочок

Також "Знай.ua" писав, що страшний злочин молодої мами під Києвом приголомшив Україну