У понеділок, 4 листопада, під Адміністрацією президента зібралося понад 500 осіб. Люди з усієї України приїхали, щоб висловити президенту свою позицію та відстояти права.

На входах в АП чергує поліція - до 50 осіб і ще варто автобус біля театру Франка з правоохоронцями. Люди вийшли з прапорами і плакатами, на яких написані вимоги почути їх точку зору, деякі готові йти "з коктейлем на Майдан".,

Акція розпочалася з гімну - активісти привезли з собою потужну апаратуру, їх чути за кілька кварталів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Ми прийшли не піднімати бунт, а домогтися справедливого рішення.Президент мусить нас почути.А мікрофон для того, щоб почув і Кабмін і ВР",-ділиться з нами один з учасників акції Олександр Кушенко.

Відомо, що на акцію під Адміністрацію президента приїхали підприємці з різних міст: Дніпро, Одеса, Чернігів, Львів, Київ і не тільки.

Нагадаємо, українців скликають на протест під Банковою 4 листопада.

Як повідомляв Знай. ua, сотні українців штурмують Банкову і вимагають Зеленського.

Також Знай. ua писав, що сотні тисяч українців втратять пенсію.