Механізм допомоги при народженні дитини у Міністерстві соціальної політики не будуть змінювати. Про це повідомила міністр соціальної політики Юлія Соколовська, передає прес-служба Мінсоцполітики.

Так, виплату будуть здійснювати всім сім'ям незалежно від доходів у стандартному розмірі. Ця виплата становить 41 тисячу гривень.

"Після консультацій з органами влади та обговорення з громадськістю, прийнято рішення про збереження нинішнього механізму надання допомоги при народженні дітей", - написала глава відомства.

Немовля, 5.ua
Немовля, 5.ua

Соколовська пояснила, що в рамках політики адресної боротьби з бідністю однією з пропозицій було запровадження адресної програми при народженні дитини. Пропонувалося виплачувати цю допомогу тільки сім'ям, чий середньомісячний дохід на одну особу не перевищує 15% від розміру виплат.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Дякуємо громадськості за якісний зворотній зв'язок. Ми враховуємо всі конструктивні пропозиції та зауваження", - резюмувала Юлія Соколовська.

Нагадаємо, у Гончарука пообіцяли оновлені пакунки малюка.

Як повідомляв Знай. ua, як оформити субсидію онлайн в Україні.

Також Знай. ua писав, що у Кабміні пояснили, кому збільшать допомогу.