За ветерана АТО Олексія Белька, який у вересні заблокував рух мосту Метро та погрожував підірвати його, не внесли заставу і він продовжує перебувати у Київському СІЗО.

Для того, щоб звільнити Белька, потрібно було внести заставу у розмірі 288 тисячі гривень, передає Страна.ua.

Суд досі не розгляну апеляцію щодо ветерана АТО, однак міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков навіть збирався взяти Белька на поруки в суді.

Олексій Белько в суді
Олексій Белько в суді

"Затриманий на мосту в Києві мінер, колишній старший сержант Олексій Белько зробив дурні дії, перебуваючи під дією наркотиків... Але, послухавши й зрозумівши його історію, хочу сказати - це наша з вами відповідальність теж... Хочу, що б з'явився шанс у цієї людини! Шанс почати заново і "жити нормальним життям", як він каже.. Я звернуся до суду з клопотанням про мінімальне покарання для Белько. Про взяття на поруки сержанта", - заявив щодо затриманого Арсен Аваков.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Зазначимо, що судове засідання по справі Белька було призначено на 5 листопада, але воно не відбулося через відпустку судді-доповідача. Як стверджує прес-служба про це стороні звинувачення стало відомо безпосередньо перед початком засідання. Самого Олексія Белька у залу судових засідань навіть не доставили.

Зазначимо, що дії підозрюваного Белька кваліфікували за ч. 2 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху), ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував чутки про замороження програми МВФ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Австрія виділила Україні космічну суму на відновлення Донбасу: деталі.

Також "Знай.ua" писав, що речниця Зеленського Мендель потрапила у неприємності через поїздку до Станиці Луганської: на фото помітили...