У "ДНР" ведуть жорстоку пропаганду стосовно України. Відтак, всі шість друкованих ЗМІ, які виходять та виробляються в друкарні російського міста Ростов-на-Дону, виставляють країну виключно в негативному світлі. Про це у власному блозі написав донецький автор Макс Баринов.

За словами чоловіка, в газетах, які поширюються на теренах "ДНР" пишуть, що Україна потопає в боргах, і єдиний вихід – це Росія, яка пропонує краще життя.

Новини у газеті ДНР, фото - Обозреватель
Новини у газеті ДНР, фото - Обозреватель

"Велика частина населення "ДНР" – це пенсіонери, які дивляться телевізор і читають газети. Вони завжди під рукою, це зручно. А вся преса, що є в Донецьку і друкується в Росії в Ростові, стверджує, що Україна "загниває" в боргах, а "ДНР" – це квітуча "держава". Читаючи таке щодня, складно вже вірити в щось інше", – зазначив Баринов.

Відтак, як пише автор, така пропаганда і є причиною того, чому мешканці "ДНР" часто виходить на мітинги в підтримку інтеграції "республіки" в Росію, бо в них попросту немає іншої альтернативи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Новини у газеті ДНР, фото - Обозреватель
Новини у газеті ДНР, фото - Обозреватель

"Коли під російським контролем перебувають засоби масової інформації, люди не матимуть власної думки, і в підсумку зомбований і контрольований натовп готовий виконувати будь-які вказівки ватажків "республік", – підкреслив він.

Нагадаємо, як Золоте виглядає після розведення військ: "Марсіанські пейзажі".

Як повідомляв Знай.uа неадекват з ножем атакував депутата, прикинувшись його фанатом: кадри не для слабкодухих.

Знай.uа писав, проливали кров на Донбасі: під Вінницею АТОшників залишили з холодними батареями.