Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2019" Анастасія Суббота, яка мала представити країну на "Міс Всесвіт" 8 грудня в Атланті, дістала відмову в американській візі. Про це 14 листопада повідомила голова оргкомітету конкурсу Анна Філімонова у Facebook.

Суббота мала прибути у США 27 листопада і ще може отримати візу. Але для прискорення процесу і його позитивного вирішення Філімонова вирішила звернутися до тимчасового повіреного у справах США в Україні Вільяма Тейлора з відкритим листом, текст якого вона опублікувала у Facebook.

Today the winner of the Miss Ukraine Universe 2019 contest Anastasiia Subbota, who was supposed to represent Ukraine in...

Geplaatst door Anna Filimonova op Donderdag 14 november 2019

Філімонова розповіла, що за всі 14 років проведення в Україні конкурсу "Міс Україна Всесвіт" це перший випадок, коли переможниці відмовляють видати потрібні для поїздки документи.

"До відльоту Анастасії в Атланту, штат Джорджія, залишається 12 днів, і ми повністю готові до участі в найпрестижнішому світовому конкурсі Miss Universe – наряди, відео, національний сувенір і костюм. За 14 років роботи такий випадок уперше – нашим Міс завжди давали візу і не ставили під сумнів, що дівчина дійсно представляє Україну на світовій арені. Тим паче, що Анастасія Суббота надала всі необхідні документи й підтвердження. Ми дуже сподіваємося, що пан посол особисто ознайомиться із цією ситуацією та рішення візового центру посольства США буде переглянуто в позитивну сторону. У разі повторної відмови Україна не зможе взяти участь у конкурсі "Міс Всесвіт" цього року. Саме через відмову у візі", – заявила вона.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, скандальний Дорн переспівав легендарну пісню ВВ українською мовою: сподобалося не всім.

Як повідомляв портал Знай.ua, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.