На українців чекають серйозні зміни, а точніше на їх домашніх улюбленців. Відтак, тваринам імплантують мікрочіпи, зроблять щеплення та заведуть на кожного із них паспорт, пише сайт UBR.

Як відзначається, вже незабаром в Україні хочуть ідентифікувати всіх домашнії тварин. Окрім цього, до цього списку включаються і дикі тварини, які перебувають у неволі. Відтак, їх усіх внесуть в наявний Єдиний державний реєстр, де зараз ведуть облік худоби, свиней, коней та ін.

кошеня, pxhere
кошеня, pxhere

"Створення Держреєстру домашніх тварин необхідно для створення належного обліку домашніх тварин і контролю за їх переміщенням, підтвердження права володіння твариною, успішного вирішення проблеми безпритульних тварин", - йдеться в повідомлені.

Ідентифікованими будуть вважаються тварини, які мають:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
  • імплантований мікрочіп;
  • паспорт, який повинен бути виданий уповноваженим органом, який підтверджує щеплення тварини проти сказу. Окрім цього, там також буде вказаний власник тварини.

Нагадаємо, що в штаті Нью-Джерсі (США) в лісистій місцевості виявили двоголову гримучу змію.

За словами вчених, змія не могла вижити, але їй вдалося потрапити на очі співробітникам компанії Herpetological Associates, яка займається охороною природи, вивченням зникаючих і перебувають під загрозою зникнення рептилій, земноводних, птахів і рослин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", багатовікове чудовисько подало знак з того світу.

Також "Знай.uа" писав, доісторичний монстр прибився до Криму, Нібіру більше ніхто не боїться.