У російському Санкт-Петербурзі співробітники поліції намагаються з'ясувати обставини божевільної трагедії, яка закінчилася смертю аспірантки Анастасії Єщенко від рук коханця і за сумісництвом доцента історичного факультету Спбду Олега Соколова.

Так, Олег Соколов намагався покінчити з собою під час слідчого експерименту. Цю інформацію підтвердив його адвокат.

"Кілька тижнів тому доцент Спбду Соколов намагався викинути в Мийку відрубані руки своєї аспірантки. А на квартирі у історика слідчі знайшли розчленоване її тіло її", - йдеться у спецрепортажі.

Смерть 24-річної Анастасії настала в 2 години ночі 8 листопада, пишуть росСМИ. Раніше була версія, що Соколов став стріляти з обріза малокаліберної гвинтівки під час сварки через ревнощі аспірантки до дітей від попередніх шлюбів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Єщенко і Соколов, Комсомольська правда
Єщенко і Соколов, Комсомольська правда

Але, за уточненою інформацією, виявилося, що смерть Єщенко настала уві сні. Після конфлікту дівчина лягла спати. Соколов взяв обріз, зарядив його патроном і вистрілив їй у скроню. А потім ще три рази.

Наслідок відзначило цікаву деталь, що гвинтівку перед кожним пострілом потрібно перезаряджати. Чотири кулі в голові дівчини знайшли з допомогою рентгена.

Нагадаємо, ким був історик-маніяк Соколов з комплексом Наполеона до страшного злочину.

Як повідомляв портал Знай.uа доцента Спбду Олега Соколова звинуватили у вбивстві своєї співмешканки та студентки Анастасії Єщенко. На засіданні суду він розплакався, відео одразу ж з'явилося в мережі.

Також портал Знай.uа писав, що за кілька років до моторошного вбивства, вже була історія про катування коханки студентки.