Російські сили на Донбасі використовували безпілотник напханий вибухівкою, щоб атакувати позиції Операції об'єднаних сил. Про це повідомили в прес-службі ООС. Там також нагадали, що напередодні, 18 листопада, ворожий безпілотник скинув гранату в районі позицій 46-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ під Луганськом. Тоді загинув один український військовий.

Тим часом на Горлівському напрямку російський безпілотний апарат пролітав над позиціями ООС, імовірно для розвідки і побудови системи оборони і системи виявлення вогню підрозділів Об'єднаних сил. Так, українські бійці цілеспрямованим вогнем збили цей безпілотник, а він вибухнув при падінні. Це говорить про те, що він був напханий вибухівкою, призначеної для сил ООС. Повідомляється, що рештки збитого безпілотник направили на експертизу.

Російський безпілотник, фото илюстративное
Російський безпілотник, фото илюстративное

Нагадаємо, Росія скинула гранату на українських воїнів, є поранені.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українцям покажуть життя захисників без прикрас.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що український захисник загинув прямо на полігоні.