Російський публіцист і журналіст Олександр Невзоров вирішив висміяти мародерство російських моряків, які потягли з захоплених українських кораблів навіть труси і унітази.

Відповідна запис публіциста з'явилася в соціальній мережі, передає Politeka.

"УНІТАЗИ ПЕРЕМОГИ Тепер зрозуміло, навіщо в Керченській протоці були атаковані і захоплені три українські посудинки, тихо трюхавшие по своїх справах. Ми пам'ятаємо, що тоді в останній бій були підняті всі сили Чорноморського Флоту. Посудинки були пом'яті і захоплені. Днями –урочисто повернуті. АЛЕ! Без унітазів і комплекту б-у трусів боцмана.(8штук). Україна подофигела і попросила повернути урыльники. А по можливості, і труси теж. Росія відповіла гордою відмовою", – написав він.

Олександр Невзоров
Олександр Невзоров

Крім того, він нещадно висміяв своїх земляків і припустив, де найближчим часом можуть з'явиться труси і унітаз.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"найближчим часом унітаз, ймовірно, з'явиться в Оружейній палаті Кремля в мерехтливому світлі музейних вогнів, обвитий переможними стрічками і прикрашений лавром. І це правильно! Великий трофей великої війни і повинен бути представлений стримано, але гідно. Поклавши руки на цей символ перемоги, будуть приносити присягу юнармейцы. Доля трусів поки невідома. Можливо, на найближчому великому параді весь комплект буде кинули до підніжжя мавзолею", - пояснює він.

Нагадаємо, пропагандистка Скабеева закотила істерику в ефірі.

Як повідомляв Знай. ua, російський журналіст показав агресію Путіна в цифрах.

Також Знай. ua писав, що Невзоров оголосив початок кінця православ'я.