Український блогер Михайло Шнайдер розповів українцям, що пенсіонерам з 1 грудня 2019 року підвищать пенсію на 74 гривні. Відповідний запис з'явився в Facebook блогера.

"Тепер наші старі будуть отримувати не жалюгідні 1564, а солідні 1638 ГРИВЕНЬ. А якщо говорити серйозно, то це все дуже Сумно", - пише він.

Так, він зазначив, що на даний момент українська пенсія є однією з найнижчих у світі. Так, менші суми пенсіонери отримують тільки в Афганістані, а також кількох Африканських Країнах.

Він зазначив, що українським пенсіонерам доводиться виживати на 50 гривень у день, а на цю суму неможливо оплатити комуналку, купити ліки, їжу чи одяг.

"Я щиро сподіваюся, що наша нова влада нарешті зверне увагу на сам факт існування Українських Пенсіонерів. Адже як говорили мудреці минулого - рівень розвитку будь-якого суспільства визначається ставленням до дітей, людей похилого віку і Тварин...", - резюмує блогер.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Друзья, с 1 декабря 2019 года, наших пенсионеров ожидает очень "Радостное" Событие. А именно увеличение минимальной...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 22 november 2019

Передплатники не пройшли повз публікації і залишили безліч емоційних коментарів.

"Невдячність держави до тих, хто все життя працював на благо України виглядає обурливо!!! Молодим потрібно пам'ятати, що вони теж колись будуть пенсіонерами", " Я думаю, що пенсіонери вже не надеяются. Адже бюджет на наступний рік прийнятий. Поліпшення соцстандартів не входить в інтереси Зе команди", - пишуть українців.

Нагадаємо, Порошенко оформив "ювілейний" ігнор ДБР, відомий блогер не втримався.

Як повідомляв Знай. ua, блогер натякнув на таємне минуле глави "Укроборонпрому" Абромавичуса.

Також Знай. ua писав, що у мережі з'явилося шокуючі підрахунки, "Народ – це зоопарк".