Український блогер Михайло Шнайдер розповів українцям, що у його рідному місті замість каштанів посадили абсолютно інші дерева. Відповідний запис з'явився в Facebook блогера.

Это просто настоящая Фантасмагория. Несколько дней назад на Крещатике вместо каштанов высадили... Можжевельник. Друзья,...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 22 november 2019

"Це просто справжня фантасмагорія. Кілька днів тому на Хрещатику замість каштанів посадили... ялівець", - збентежено підкреслив Шнайдер.

Блогер закликав друзів вдуматися в це. Замість символу Києва - каштана, який ріс там десятиліттями, ці хлопці посадили якісь кущі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Сумно і сумно. Адже ми втратили не просто дерева, ми втратили візитну картку нашої столиці. Віталій Кличко може ви все-таки поясните, що відбувається з нашим містом? Адже останнім часом, стало якось тривожно за мій рідний Київ", - звернувся до мера блогер.

Фолловери не пройшли повз публікації і залишили безліч емоційних коментарів.

"Только в последнее время тревожноо?)) А шесть лет назад было нормально?))", "Давайте ещё к растениям придеремся", "Да хоть березы с белками. Похер. Сгорел сарай - гори и хата", - коментують користувачі у мережі.

Нагадаємо, Порошенко оформив "ювілейний" ігнор ДБР, відомий блогер не втримався.

Як повідомляв Знай. ua, блогер натякнув на таємне минуле глави "Укроборонпрому" Абромавичуса.

Також Знай. ua писав, що у мережі з'явилося шокуючі підрахунки, "Народ – це зоопарк".