23 листопада в місті Буча під Києвом поліцейські розгорнули план "Перехоплення" після того, як на лінію 102 зателефонувала місцева мешканка і повідомила про викрадення дитини.

Хлопчики, Нацполіція
Хлопчики, Нацполіція

Жінка вирішила, що дитину викрали, коли вона почула на вулиці крик про допомогу. Через кілька хвилин після виклику за адресою приїхали поліцейські особового складу Ірпінського відділу поліції, який підняли по тривозі. Поліцейські почали розшукувати злочинців, але на місці з'ясували, що це були просто дитячі ігри. Троє хлопчиків сховалися від поліції, тому що боялися, що їх покарають.

Виявилося, що хлопці грали в "поліцейських і злочинців". Хлопці зізналися, що один з них голосно кричав з проханнями про допомогу, але це було просто частиною гри. Поліцейські пояснили хлопцям, що грати так не можна і попросили більше не турбувати людей без причини.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, раніше людей розірвало на частини: під Києвом сталася жахлива аварія, відео 18+.

Також Знай.uа писав, що пасажирський автобус на повній швидкості протаранив 6 машин: десятки постраждалих, один загиблий.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві водій і велосипедист влаштували жорсткий махач після ДТП: розборки "по-дорослому" потрапили на камеру.