У голови правління ПриватБанку Петра Крумханзла в тренажерному залі стався інфаркт. Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський у своєму телеграм-каналі Dubinsky.pro.

"Знаходиться в реанімації в стані середньої тяжкості. Він захоплювався самурайським боєм на мечах. І, як кажуть мої джерела, перестарався. ", - йдеться у повідомленні.

“Була необхідність медичної допомоги та діагностики. Пан Крумханзл відчуває себе добре, ніякої загрози здоров'ю немає. Зараз він перебуває в лікарні. Після пари днів відпочинку і реабілітації повернеться до роботи", - зазначив прес-секретар ПриватБанку Олег Серга.

Крумханзл, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З квітня 2004-го по січень 2008 року, працював начальником відділу в чеському Raiffeisenbank. Потім перейшов у Raiffeisen bank Ukraine, де пропрацював майже 4 роки.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк застеріг українців не довіряти "розіграшам від Зеленського": що задумали шахраї.

Також Знай.uа писав, що українці виявили нову схему шахрайства на OLX, працює ціла команда: "Вам платіж, підтверджуєте?".