Зеленський звернувся до народу

У суботу, 23 листопада, глава держави Володимир Зеленський вшанував пам'ять жертв Голодомору, геноциду, який скоїв тоталітарний сталінський режим проти народу України. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Голова правління ПриватБанку в реанімації: захопився самурайським боєм на мечах

У голови правління ПриватБанку Петра Крумханзла в тренажерному залі стався інфаркт. Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський у своєму телеграм-каналі Dubinsky.pro.

Підвищення пенсій змусило українців битися в істериці, вистачить на кілька буханок

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Український блогер Михайло Шнайдер розповів українцям, що пенсіонерам з 1 грудня 2019 року підвищать пенсію на 74 гривні. Відповідний запис з'явився в Facebook блогера.

"Тепер наші старі отримуватимуть не жалюгідні 1564 грн, а солідні 1638 грн. А якщо говорити серйозно, то це все дуже сумно", - пише він.

Лікар назвала несподівані деталі хвороби Заворотнюк

Труднощі в мові, зміна ходи та інші раптові проблеми зі здоров'ям можуть бути першими видимими ознаками розвитку раку головного мозку, заявила російська телеведуча і лікар Олена Малишева.

Екологічна катастрофа невідворотна: під Одесою шторм "не підпускає" нікого до іноземного танкера

Як відомо, днями під Одесою на мілині сів катер "Delfi". А значить, в море вилилася велика кількість нафти, концентрація якої на місці вже понад 5 десятків перевищує норму. Зараз же екологічні служби намагаються ліквідувати загрозу, але невдало.