В українському парламенті задумалися про долю власників "євроблях". Так, у Верховній Раді слуги народу зареєстрували два законопроєкти, які можуть надати власникам авто на єврономерах ще півроку без драконівських штрафів і знизять акциз.

Найцікавіше — народні депутати пропонують цей збір зовсім скасувати. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на слова народних депутатів.

Євробляхери, Цензор
Євробляхери, Цензор

Так, проєкт закону №2342 спрямовано на власників старих машин. Також документ пропонує прибрати на 180 днів коефіцієнт віку. А от законопроєкт №2345 пропонує на той же період звільнити від відповідальності машини, вантажівка та автобуси. Жодними штрафами такий транспорт обкладатися не буде. У той же час ці норми стосуватимуться тільки машин, які ввезли в Україну до початку дії цих законів.

Нагадаємо, шахраї відкрили полювання на євробляхерів, ціна питання - 60 тисяч: як не потрапити в пастку під час розмитнення.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Apple представила найбільший MacBook Pro: дешевше купити євробляху.

Знай.uа писав, калькулятор розмитнення євроблях: "шпаргалка" для водіїв про купівлю вживаних авто.