У прес-центрі штабу Операції Об'єднаних сил доповіли, що на Донбасі за минулу добу, 23 листопада, бойовики російсько-окупаційних військ вісім разів порушили режим припинення вогню.

В ООС повідомляють, що противник обстріляв позиції українських військових із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Обстріли на Донбасі, фото: ООС / Facebook
Обстріли на Донбасі, фото: ООС / Facebook

"3 обстріли російськими окупаційними військами наших позицій зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ", біля населеного пункту Південне. Ворог вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" ворог здійснив 5 обстрілів: двічі біля Пісків – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; два рази поблизу Водяного – з автоматичних гранатометів, стрілецької зброї та РПГ; неподалік Верхньоторецького – з великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів" Штаб ООС

Повідомляється, що 23 листопада, втрат серед особового складу Об'єднаних сил внаслідок обстрілів не було. З початку доби 24 листопада російські окупаційні війська, з великокаліберних кулеметів, вели прицільний вогонь у районі Тарамчука, який тривав понад півгодини.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обстріли на Донбасі, фото: ООС / Facebook
Обстріли на Донбасі, фото: ООС / Facebook

Повідомлення ООС, скріншот: Facebook ООС
Повідомлення ООС, скріншот: Facebook ООС

Нагадаємо, раніше у відомого ветерана АТО згорів до тла будинок

Як повідомляв портал "Знай.ua", іноземні експерти оцінили шанси України повернути Донбас

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі загинув командир ЗСУ