В українській столиці сталася вельми тривожна історія. Київські поліцейські в ніч з 22 на 23 листопада зустрылися з підлітковою жорстокістю. Інцидент збентежив клієнтів готелю Bogdan Hall DeLuxe, який знаходиться в Печерському районі Києва.

За інформацією копів, група підлітків, влаштувала в одному з номерів готелю справжній бардак. Тінейджери буквально розбомбили приміщення. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

"Група молодих людей з десяти осіб, орендували в даному готелі номер. Увечері, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, вони його почали трощити. Це тривало протягом всієї ночі. Молоді люди не давали спати гостям готелю, голосно лаялися матом, розбивали меблі, на зауваження мешканців вони не реагували. Було викликано наряд поліції, але поки вони приїхали, минуло близько півгодини і "наркомани-вандали" покинули готель, викинувши ключі від номера. На місце подій приїхали представники власників готелю. Знайшовши ключі від номера, вони виявили, що збиток, який завдали "постояльці" становить десятки тисяч гривень.", - повідомляють журналісти.

Так виглядає номер, bagnet
Так виглядає номер, bagnet

В даний момент точну суму завданих збитків не повідомляють. Однак це ще далеко не всі подвиги підлітків.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наслідки "акції" підлітків у готелі Bogdan Hall DeLuxe, bagnet
Наслідки "акції" підлітків у готелі Bogdan Hall DeLuxe, bagnet

Наслідки "акції" підлітків у готелі Bogdan Hall DeLuxe, bagnet
Наслідки "акції" підлітків у готелі Bogdan Hall DeLuxe, bagnet

"У номері шафу було відірвано від стіни і розбито у мотлох, ліжко зламано, плазмовий телевізор було прострелено і подряпано, всю дрібну побутову техніку зламано і розкидано по підлозі, стіни розмальовано, у ванній кімнаті розбито душову кабіну до дрібних осколків та обмальовано стіни. У молодих людей була з собою зброя, якою вони знищували номер. Екіпаж патрульної поліції, який прибув на місце події, відмовився оглядати номер, так як причина виклику екіпажу було вказано — сторонній шум в номері, а на момент прибуття, шуму не було! І поліцейські, відмовившись щось протоколювати, поїхали з місця події. Представники власника готелю власними зусиллями, за кілька годин знайшли молодого чоловіка, який оплачував бронь даного номера. І ним виявився син дуже відомого журналіста. Він зізнався в тому, як заради розваги трощив номер зі своїми друзями!", - пишуть представники ЗМІ.

Наслідки "акції" підлітків у готелі Bogdan Hall DeLuxe, bagnet
Наслідки "акції" підлітків у готелі Bogdan Hall DeLuxe, bagnet

Пізніше з'явилася інформація, що компанія підлітків "повеселилася" в десятках номерів в місті Києві, за останні пів року. Всі представники групи є дітьми із заможних сімей і проживають у центрі Києва. Серед "мажорного" натовпу є як хлопці, так і дівчата.

Нагадаємо, сина колишнього президента ФРН зарізали: раптовий інцидент стався прямо на лекції.

Як повідомляв Знай.uа в Запоріжжі син розправився з батьками і поліз у петлю, сусіди не вірять: "Тихий хлопчик, молився Богу".

Знай.uа писав, в Херсоні шкільні поліцейські витягли 15-річну дівчинку з того світу.