Погода на початок робочого тижня в Україні прогнозується досить холодною, крім заходу та крайнього півдня – там очікується мороз. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так в понеділок, 25 листопада, нічна температура повітря в країні становитиме -3...-8 градусів морозу, а вдень стовпчики термометрів будуть маневрувати між -2…+3 градусами. На Закарпатті вночі прогнозується приблизно 0 градусів за Цельсієм і вдень до +5 градусів, а в Криму очікується до +11 градусів.

Згідно з прогнозом синоптиків, опадів в понеділок не буде. Вітер східний та південно-східний, 7-12 м/с, з поривами до 15-20 м/с в Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях.

Скріншот, Укргідрометцентр

У вівторок, 26 листопада, в Україні все також ніяких опадів не прогнозується. Вітер східний та південно-східний, 7-12 м/с.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нічна температура повітря становитиме до -5 градусів морозу, а вдень стовпчики термометрів покажуть +6 градусів тепла. На крайньому півдні та на Закарпатті вночі температура повітря прогнозується +1…+5 градусів тепла, а вдень +9 градусів.

Скріншот, Укргідрометцентр

Нагадаємо, що Україна не стала винятком у світовій тенденції, що полягає в зміні кліматичних умов.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Івано-Франківщині погіршилися погодні умови – рясний дощ змінило похолодання з морозами, в результаті після чого на дорогах і вулицях утворилася ожеледиця.

Також портал Знай.ua писав, що впродовж 3 років ціна на комунальні послуги в Україні зросла аж на 26%.