Представниця Римма Бараненко стверджує, що в Херсоні на теплотрасі на Попович загинув безпритульний.

"А ви, чиновники Херсонської міської ради, які повинні були рятувати бездомних городян, зараз п'єте теплий чай і греетесь у себе вдома - вихідний все ж. Боюся, що для багатьох бездомних вони можуть стати останніми", - звернулася вона до міського голови Володимира Миколаєнко.

Бездомний

Також, за її словами, копи не можуть встановити особу чоловіка, а волонтери знають його тільки візуально.

На слова представниці відреагували учасники групи "Херсон і околиці. Новини цілодобово" в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Не варто у всьому звинувачувати чиновників. і ніякі намети бомжів не врятують", "До найближчого намета більше 5 км, а то і більше, за умови, що бомж знає адресу з соцмереж. А звідки у бомжа соцмережі, нікого не цікавить? Була б теплотраса в ізоляції, він би не зварився", "Кілька років тому ми ходили ще Комсомольський райрада з питання бездомних людей взимку, нас ганяли по різних кабінетах, потім мила дама нас ввічливо прийняла, вислухала і послала на р.., дуже ввічливо. З тих пір нічого не змінилося. Там їм самим мало. Там сидять, а не працюють, одні й ті ж особи. Вросли вже, не викорчуєш. Влада в країні змінюється, але не в Херсоні", "У мене пропозиція до всіх волонтерів і добрим людям, а організуйте самі все для цих людей. Зберіть гроші у багатих, зніміть, свої дайте! А ходити і вимагати - це називається взяти важку ношу і покірно звалити на чужі плечі. По мені якщо є гроші у влади, то краще їх віддати на лікування онкохворих дітей, а не ось такі питання Ці люди самі дійшли до теплотраси. Зараз можна зняти ліжко в Херсоні за 400 грн. в місяць. Особу загиблого шкода, але нещасних вмираючих дітей мені шкода більше", - прокоментували користувачі мережі.

Скріншот, Facebook

Нагадаємо, що у центрі Києва через прорив тепломережі провалилася дорога: гаряча вода з труби вимила грунт з-під асфальту, вона осіла і під сам асфальт пішли 2 машини.

Як повідомляв портал Знай.ua, на розширеному засіданні Колегії КМДА було представлено проект бюджету Києва на 2020 рік - прогнозований показник становить 57 млрд 991 млн грн.

Також портал Знай.ua писав, що катастрофічний прорив труби теплотраси в Києві на перетині вулиці Саксаганського і вулиці Щота Руставелі, потрапив на відео.