Сьогодні, 25 листопада, на пункті пропуску Порубне в Чернівцях затримали фуру з контрабандою. Про це заявив у своєму Facebook глава Митної служби України Максим Нефьодов.

Зокрема, він повідомив, що контрабанда тижня сьогодні не "імпортна", а "експортна".

"На пункті пропуску Порубне в Чернівцях затримали фуру, яка перевозила деревне вугілля. Це класичний ризиковий товар, тому зробили огляд. В мішках із вугіллям були сховані цигарки, багато цигарок. Всього виявилось 62 800 пачок українського виробництва, десь на 2.7 млн.грн. Протокол, вилучення, штраф - все "по рецепту", - йдеться у повідомленні.

Контрабанда, фото facebook

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нефьодов також поцікавився у Олексія Гончарука, чи це візит Прем'єр-міністра України так вплинув на пильність місцевих митників, тегнувши його у дописі, чи просто співпадіння.

"Цікаво, це візит Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України так вплинув на пильність місцевих митників? Чи просто співпадіння?", - написав Нефьодов.

Контрабанда, фото facebook

Нагадаємо, Нефьодов сказав, скільки українці заплатять за неабияк поношених євроблях.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що головний митник України закликав народ писати йому в соцмережі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Нефьодов назвав найбільших контрабандистів України.