Російський спецназ прибув на окупований Донбас. У Міноборони з посиланням на дані Головного управління розвідки повідомили, що найманці Путіна прибули для випробування нових зразків озброєння.

Як зазначається, минулого тижня з'єднання і частини 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ прибули російські спецназівці із засобами технічної розвідки і снайперськими гвинтівками, у т. ч. невстановленого зразка.

Бойовики обстріляли Красногорівку
Бойовики обстріляли Красногорівку

"Ці кадрові військовослужбовці ЗС РФ вивчали обстановку в районах передових позицій з використанням завезеного ними обладнання і виконували завдання у складі снайперських пар і розвідувальних груп", - сказано в повідомленні.

У Міноборони додали, що командування ЗС РФ продовжує використовувати тимчасово окупований Донбас як полігон для підготовки в бойових умовах особового складу підрозділів спеціального призначення ЗС РФ і випробування нових зразків озброєння.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українські воїни танкових підрозділів у разі ворожого нападу, зможуть побороти найманців Путіна з допомогою бойових машин.

Як відомо, бойові машини піхоти - не заборонені мінськими домовленостями. Ці машини є серйозною підтримкою для бійців на передовій і бажаною метою для проросійських терористів.

Бойові машини піхоти, фото facebook

Бойові машини піхоти, фото facebook

Бойові машини піхоти, фото facebook

Бойові машини піхоти, фото facebook

Нагадаємо, раніше повідомляли, що вогонь не вщухає, бойовики обстрілюють українські позиції: в ООС доповіли про ситуацію на Донбасі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", іноземні експерти оцінили шанси України повернути Донбас.

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі загинув командир ЗСУ.