25 листопада в Києві учасники мітингу увірвалися в будівлю Національного банку України, вимагаючи відставки голови НБУ Якова Смолія та його заступника Катерини Рожкової.

Відео "прориву" мітингувальників опублікував нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубинський у своєму Telegram-каналі Dubinsky.pro.

"Протестувальники увірвалися в Нацбанк. Поліція намагається їх витіснити. Кількість людей з кожним днем все більше. В середу буду там перед виїзним засіданням комітету в НБУ - зберу вимоги людей", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що до акції "Зупинимо корупцію в НБУ" приєдналися українські "жовті жилети" – представники металургійних підприємств з Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Працівники обурені руйнівною політикою Нацбанку і вимагають сприяти розвитку важкої промисловості. Серед основних гасел: "Смолій, не грабуй народ", "Очистити злочинне керівництво НБУ", "Банківська система НБУ – економічний геноцид українців".

Нагадаємо, гільйотина та свиняча голова: українці оточили НБУ і виставили жорсткий ультиматум.

Як повідомляв портал Знай.uа, поліція жорстко розігнала мітингувальників під НБУ.

Також портал Знай.uа писав, навіщо НБУ і Рожкова вигадали "легенду" з приватизації держбанків.