Стало відомо, що британський телеком-оператор "Vodafone" почав вести переговори з азербайджанською компанією під назвою "Neqsol Holding". Вони вирішать подальшу долю бренду Vodafone на українському ринку. Про це повідомляє UBR.ua.

Vodafone

"В даний час ми працюємо з Neqsol/Bakcell над новою угодою про ринковий партнерство і сподіваємося пізніше підписати новий контракт. Тим часом наявна ліцензія на бренд буде продовжена", - розповіла менеджер з корпоративних комунікацій Vodafone Ізобель Бредшоу.

Vodafone

Нагадаємо, як дізнатися про залишок на рахунку, поточний тариф і доступні опції Vodafone.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, російська компанія МТС остаточно піде з українського ринку. Прес-служби МТС і групи компаній NEQSOL Holding повідомили, що це станеться після продажу телекомунікаційного бізнесу під брендом Vodafone азербайджанського оператора.

Також портал Знай.ua писав, що в КМДА активно взялися за розробку схеми впровадження обіцяної мережі 4G для ряду станцій столичного метрополітену. КМДА провела переговори з операторами мобільного мережі Kyivstar, Vodafone, Lifecell і зобов'язала КП "Київський метрополітен" підготувати технічні умови для нововведення.