У вівторок, 26 листопада, в Україні збережеться холодна погода. Зате опади не прогнозуються. У Запорізькій та Донецькій областях можливий сильний вітер, а на Заході – туман і ожеледиця.

Вночі в Україні буде морозно, а вдень середня температура складе 0 градусів. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Вночі буде -1 -8 градусів, на півдні і заході близько нуля. Вдень у більшості області і очікується 0 градусів, на півночі – від 2 морозу до 2 тепла", – написала Діденко.

Вітер – південно-східний та східний, 5-10 м/с. В Запорізькій та Донецькій областях пориви можуть досягати штормових значень – до 15-22 м/с.

У Києві в цей день очікується суха погода. Вночі -4 -6 градусів, вдень – ближче до нуля.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хочеться одразу почати з прогнозу погоди не на завтра, а на середу. Бо в середу очікується явна зміна синоптичної...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 25 november 2019

Народний прогноз погоди в Україні

26 листопада вшановується пам'ять святителя Івана Златоустого. В цей час земля занурюється у сон до весни. Наші пращури говорили: "Скликає зима на Івана Златоустого свою свиту: хурделиці і заметілі і дає холоду наказ - відлиги вгамувати".

погода на 25 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, температура в Україні в грудні може побити рекорд за останні 30 років і впасти до -20 градусів морозу.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики дали свій прогноз на майбутню зиму сезону 2019/2020.

Також портал Знай.uа писав, що в внаслідок кліматичних змін в Україну прийдуть періоди посухи і сильні зливи.