Стало відомо, що Україна посіла 96 місце серед 167 держав у світовому рейтингу процвітання аналітичного центру The Legatum Prosperity. Про це повідомляється на сайті організації.

Україна посіла 96 місце в світовому рейтингу процвітання

Слід зазначити, що найбільш сильними сторонами нашої країни є освіта (37 місце) і умови життя (69 місце), а найбільш слабкими виявилися соціальний капітал (148 місце) і особиста безпека (145 місце). Автори даного рейтингу вважають, що за десятиліття в Україні покращилися умови ведення бізнесу.

Також за минулі 10 років наша країна опустилася в рейтингу на 10 позицій. За соседвству з Україною в рейтингу виявилися Туніс (95 місце) і Куба (97 місце).

Лідируючі місця посіли Данія, Норвегія і Швейцарія, а ось останні - Центральна Африканська Республіка, Ємен і Південний Судан

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Україна посіла 96 місце в світовому рейтингу процвітання

Також наголошується, що цей рейтинг аналізує стан освіти та охорони здоров'я, рівень безпеки, особистої свободи, стан навколишнього середовища, якість державних послуг і те, чи легко в країні займатися підприємництвом і інноваціями.

Нагадаємо, що найкраща тенісистка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна підвела підсумки сезону, і прокоментувала падіння в світовому рейтингу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Київ визнано одним з найбільш "смачних" міст Європи.

Також портал Знай.ua писав, що Україна посіла 62 місце у рейтингу найнебезпечніших країн для ЛГБТ-туристів.