59,2% українців позитивно поставилися до рішення розвести війська від лінії розмежування. При цьому 73,7% висловили думку, що бойові дії на Донбасі потрібно припинити.

Це підтверджує дослідження громадської думки за листопад 2019, проведене фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.

На Донбасі почалося розведення сил
На Донбасі почалося розведення сил

Наголошується, що 25,6% – не підтримують розведення військ, 1,6% – байдуже ставляться до цього, 13,6% – не змогли відповісти.

За наданими даними, негативно оцінили ініціативу переговорів з президентом РФ Путіним 15%, а 10% опитаних не змогли відповісти.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Опитування проводили з 4 по 19 листопада у 110 населених пунктах усіх областей України, крім Криму та Донецької, Луганської областей. В результаті польового етапу було зібрано 2041 анкета. Теоретична похибка не може перевищувати 2,3%.

Нагадаємо, Зеленський стрімко втрачає популярність серед українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський опублікував звернення до українців на тему земельної реформи.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський порівняв Зеленського і Порошенка.