Постраждалий в жахливій аварії під Києвом уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба сам винуватий у ДТП, в яку потрапив разом зі своїми синами, йдеться у телеграм-каналі Політека.

Про це Радіо НВ заявив радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко. За його словами, перші дані слідства вказують саме на провину омбудсмена.

"За тими даними, які є на сьогодні у слідства, порушив правила якраз Микола Кулеба", – заявив Мартиненко.

Николай Кулеба, уповноважений Президента України з прав дитини, двигался на серебристом легковом автомобиле Toyota с...

Geplaatst door Sergey Naumovich op Zondag 24 november 2019

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На своїй сторінці у Facebook Микола Кулеба звернувся до українців зі словами вдячності за підтримку і пообіцяв повідомити всі деталі ДТП згодом. І попросив у небайдужих про молитву.

Скріншот, фото facebook

Як відомо, у машині з Кулеби їхали не пристебнутими два сини 10-річний Єлисей і 19-річний Тимофій. В поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Як відомо, Кулеба потрапив в ДТП разом зі своїми синами на перехресті Чабани-Гатне на "проклятому" перехресті, порушивши правила. Там регулярно відбуваються аварії, які нерідко призводять до загибелі.

На кадрах видно зіткнення мікроавтобуса і Toyota. Легковий автомобіль, в якому перебував чиновник зі своїми дітьми, після удару врізався у відбійник.

Нагадаємо, що уповноважений президента Микола Кулеба потрапив у страшну аварію: за життя боряться лікарі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", назвали причину ДТП за участю Кулеби.