За перші 9 місяців 2019 року в Україну ввезли в 3,8 рази більше підтриманих автомобілів, ніж за такий же період у 2018 році. Про це повідомив enovosty.com/news.

Підтримані автомобілі

Так, в Україні з січня по вересень 2019 року завезли 347,5 тисяч старих машин. Про те, скільки з них було розмитнено - поки невідомо. Деякі "євробляхери" чекають, коли розмитнення подешевшає, як і пообіцяв український уряд.

Велика частина підтриманих автомобілів в Україну привозять з Німеччини, Польщі та Литви. Це традиційні місця для придбань українцями б/у авто. Також і цей рік не став винятком. Зокрема, з Німеччини в Україну пригнали 89 тисяч підтриманих машин.

Мабуть, українців не бентежить те, що до цих пір остаточно не вирішено питання з "євробляхами" і їм, швидше за все, потрібно буде заплатити чималі штрафи.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Підтримані автомобілі

За 9 місяців до нас ввезли 65,3 тисячі нових автомобілів з таких країн, як Японія, Румунія і Китай.

Нагадаємо, що 35-річний українець став жертвою шахрая. Він перерахував грошові кошти в сумі 60 тисяч гривень за розмитнення власного автомобіля, однак після отримання коштів чоловік, який пообіцяв йому допомогти, перестав виходити на зв'язок.

Як повідомляв портал Знай.ua, співголова організації "Авто Євро Сили" Олександр Чернявський закликав українців до флешмобу, спрямованому на вирішення питання з розмитненням автомобілів на єврономерах.

Також портал Знай.ua писав, що у Верховній Раді слуги народу зареєстрували два законопроекти, які можуть надати власникам авто на єврономерах ще півроку без драконівських штрафів і знизять акциз.