Романтичні і ніжні почуття – це одне, а от загальний бюджет під час спільного проживання – зовсім інше. Молоді сім'ї, де працюють обидва з подружжя, часто замислюються, як поділити витрати.

Якими б гарними не були б відносини, завжди залишається одна "незручна" тема – фінанси. Молоді сім'ї часто замислюються, яким чином правильніше розділити витрати. І це питання досить важливе, адже в подальшому може викликати розбіжності і недорозуміння, якщо не вияснити все спочатку.

Після того, як ви почали жити разом, усвідомити, що ви перестали заробляти на себе, тепер ви з чоловіком або дружиною працюєте для бюджету сім’ї на двох.

Романтичні стосунки
Романтичні стосунки

Коли виникає конфлікт інтересів, завдання сім'ї знайти компроміс, який може полягати в тому, що щомісяця буде відкладатися обумовлена частина грошей, інші доходи будуть витрачені на особистий розсуд кожного.

У цьому варіанті підійде модель сімейного бюджету, коли подружжя ведуть окремі гаманці. При здійсненні спільної покупки на благо сім'ї чоловік і дружина виділяють з своєї кишені потрібну суму грошей.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коли один з партнерів заробляє більше ніж інший, то ділити все навпіл вже не вийде. В цьому випадку гроші повинні розподілятися по можливостям, тобто левова частка витрат лягає на плечі більш успішного.

Стосунки без кохання
Стосунки без кохання

Ситуація трохи змінюється, коли з'являються діти і тоді варто спланувати витрати так, щоб ніхто не відчував дискомфорту, адже на малят йде значна частина заробітку.

Після того, як у вас з'являться діти, ви зможете відчути весь смак відповідальності.

Нагадаємо, раніше повідомляялось про стосунки приречені на провал. Вся романтика розвіюється, як тільки починається спільний побут і домашні справи.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.