На сторінці ООС у Facebook з'явилася зворушлива історія про дворового пса, який несе службу разом з українськими прикордонниками. Також там опублікували фото цієї собаки. Повідомляється, що песика звати Батон, він потрапив до військових ще цуценям, а зараз він упевнений, що несе службу на рівні з вояками. "Батон завжди смирно стоїть в строю, і як тільки чує команду – мчить стрімголов туди, куди йдуть військовослужбовці", - розповіли в прес-службі ООС.

Собака на службі, прес-служба ООС
Собака на службі, прес-служба ООС

Там розповіли, що часто безпритульні тварини залишаються з військовими, оскільки відчувають турботу і хороше ставлення. Звичайно ж, військовослужбовці підгодовують і не виганяють тварин, так сталося і з Батоном, який потрапив до них випадково і залишився. Один з прикордонників розповів, що собаці подобається виїжджати на позиції, адже там він може вдосталь награтися і попустувати. Також відзначають, що собака здорово підбадьорює, підтримує і надихає військових.

Собака на службі, прес-служба ООС
Собака на службі, прес-служба ООС

Нагадаємо, українські захисники на Донбасі знімають бойовий купол.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українські воїни показали бойових монстрів.

Також портал "Знай.ua" писав, що ЗСУ підбили російську "пташку", начинену вибухівкою.